lørdag 14. januar 2012

Foreløpig løypebeskrivelse

løypa skal kjøres opp med scooter en gang for å lage et gps spor. Dersom teknoogien står oss bi kan dette lastes ned på kjørermøtet.

foreløpig trase:

start Råvatn skytebane. Følger under kraftlinje der Troms quest traseen går, videre innover skogen over til Rostavatn. over Rostavatn og inn på vei mot Devdisvann. fra Devdes følger vi merka scooterløype som går til Måskanjavre. Fra måskanjavre kjører vi opp hele isdalen. NB Her må en følge godt med grunnet skredfare. Vurderes om det skal stikkes et parti der. fra isdalen og videre mot Gappohytta. fra Gappo og ned til merket scooterløype i nærheten av Goldahytta som tar av nordover mot riksvegen mot Finland. vegkryssing E8 antakelig ved Persskogen. Derfra videre uten merket scooterløype mot Didnojåkka, og følger den i dalen opp mot loassuhytta. Fra Loassuhytta følger en østsiden av skihpaoaive og nesten ved finskegrensen mot jeavasjavre. midt på jeavasjavre følger vi bekkedalen nedover mot Marfejavre. Bekkedalen er bratt, så her blir det antakelig stikket. Over Marfejavre følger vi nordover i elveleiet til Guolasjavre. Kommer inn på scooterløype og tar til nordøst her. Følger den over vannet til Røde Kors Hytta som ligger ved vegen langs Guolas. Fra hytta følger vi scooterløype nordøstover over Volimus akkejavri og Ruvdnasjavri og følger høgdedrag ned til scooterløype som svinger nordover til Geatkuloubbal. På loubbalen kjører en rett fram etter merket løype i retning skorajavre og tar nordøstover på scooterløype mot gapherusvaggi og følger løypa nedover mot Reisadalen. her er det jevnt bratt noen kilometer. vegkryssing i Reisadalen og rett over vegen og ned på Reisaelva. Følger elva nedover til Sappen Leirskole der det er målgang. Løypa på elva vil bli merket. Løypelengde er noe usikker, men er estimert til ca. 18mil. Dersom det viser seg at den blir for kort vil vi vurdere å legge løypa mot Somasjavri ved Finskegrensa i Nordreisa.

Når det gjelder kart er det best å gå inn på www.nordreisa.kommune.no og gå på høgremeny side og velge kart på internett. Eller følge denne lenken.http://webhotel2.gisline.no/gislinewebinnsyn_nordtroms/ og lete seg fram.

tirsdag 10. januar 2012

Ny åpning for påmelding

Iogmed at Tromsquest ble avlyst har også Tromsø og Omegn TrekkHundklubb mere ressurser til å være med i arrangementstaben. Dette gjør sitt til at vi fortsatt tar imot påmeldinger. Innbetaling og påmelding må allikevel være innen den 23.1. Se tidligere innlegg

På vegne av Nordreisa Hundekjørerlag og Tromsø og omegn Trekkhundklubb håper vi at Villmarksløpet kan være et alternativ for de som hadde meldt seg på Tromsquest.

Geir Wang

søndag 1. januar 2012

Påmelding og kontonummer

Nå er antall påmeldte redigert, og det er 20 påmeldte. Alle scooterdipensasjoner er sendt og vi venter på svar. Vi mangler 2-3 frivillige, deriblant 2 til vegpassering Galgo og 1 på Røde Kors hytta.
Løpsleder blir Siw Enoksen Hansen
Dersom værgudene gir mere snø, alle som har meldt seg på betaler, så blir det løp.

Vi har fått sponsing på lån av Scooter fra Motorsenteret AS på Storlsett, så da kan det bli litt billigere å arrangere løpet.

Vi setter ned startkontingenten og dermed også premiepotten, og da havner vi på kr. 800.- pr.deltaker. Merk med navn og betal på konto: 4740 1267480. Absolutt siste frist på betaling settes til 23. januar.